pondělí 1. října 2012

Doba dýňová

Přelom letošního léta a podzimu je u nás doma ve znamení Hokaido dýní. 
Nejlepší večeří je momentálně pečená dýně se zeleninou...
Nakrájíme zeleninu na podobně velké kousky- dýně, brambory, cibule, česnek, cuketa, mrkev, paprika, červená řepa- co máme zrovna v lednici.

Pečeme na papíře potřené olivovým olejem s bylinkami- bazalka, tymián...Kmín a sůl.

Nejlépe chutná teplé s kostičkami feta sýru, eventuelně strouhaným parmazánem.
Mňam!

1 komentář:

  1. Taky moc dobrá hokkaido dýně na sucho na plechu opečená, až naskáčou puchýřky zlatavé až hnědavé, potom s máslem a trochou česneku a soli smíchaná, mňam :-)))

    OdpovědětVymazat